На 10 февруари дневните температури ще достигат -1 до 8 градуса, времето ще бъде слънчево, като следобед от северозапад ще се заоблачи

В петък ще има повече слънце, като дневните температури ще достигат минус 1 до плюс 5 градуса, в крайните южни райони до плюс 6 – 8 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Сутринта показанията на термометрите в северозападните райони отново ще достигат минус 10 градуса. За останалата част от страната сутрешните температури ще са от минус 2 до минус 8 градуса, по Черноморието около – 2 до минус 4 градуса. Предиобед ще бъде слънчево над цялата страна. Следобед от северозапад ще се заоблачи, но ще остане без валежи.

Вятърът ще бъде слаб до умерен северозапад със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат умерен до свежи ветрове от север със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 0 до 6 градуса, в югозападната част от страната до 8 градуса, по Черноморието до 4 градуса, плюс 1 градус.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...