Клубът на пенсионерите в Брезник “Белите брези” продължава със сбирките след пандемията, подготвя честване на 8 март

Около 20 са членовете на пенсионерски клуб “Белите брези” в град Брезник, които ежемесечно се събират да честват лични или тематични празници, предаде репортер на Zapadno.com.

По време на пандемията от COVID-19, която промени живота на обществото, традиционните сбирки на клуба на пенсионера “Белите брези” бяха преустановени. От 2022 година членовете на организацията отново се събират в зала към народно читалище “Просвещение-1870” в град Брезник, за да честват рожденни дни, национални, международни и други празници. Сбирките се организират в средата на всеки месец, като на последната среща се чества рождения ден на Анна, която е имала личен празник през месец януари, обясни за Zapadno.com председателят на клуба на пенсионера “Белите брези” Таня Лумбарова. На сбирката членовете са взели решение да организират честване на международния ден на жената, който се отбелязва на 8 март. Честването на празника ще бъде в заведение в град Брезник.

Трима са новите членове на пенсионерския клуб. Те са приети в клуба в края на миналата година. Най-възрастните членове са на 96 и 97 години.

На всички възрастни хора в Брезник Таня Лумбарова пожелава най-вече да са здрави, защото здравето е ценно.

Виж също...

Loading...