Максималните температури в съботния ден ще бъдат от 12 до 20 градуса, на места в страната са възможни слаби валежи от дъжд

В събота в североизточните и в централните райони се очакват слаби валежи от дъжд. Времето още ще се затопля, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Сутринта температурите ще бъдат от плюс 5 до минус 1 градус, в западните полета до минус 1 градус, по Черноморието около плюс 5 – 6 градуса. Предиобед мъглите ще се разсейват и ще бъде слънчево над цялата страна. Предиобед над Северното Черноморие облаците ще се увеличат. По-късно бързо облачността ще се намалее. Следобед над северните райони ще се заоблачи, възможни се слаби валежи в Добруджа и над Източна Стара планина.

Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени до свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 12 до 18 градуса, във Видинско и Велико Търново до 20 градуса, по Черноморието до 18 – 19 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...