Няколко месеца училището в Брезник провежда репетиции за концерта-спектакъл „Урок по безсмъртие”, който ще бъде представен на 19 февруари

Няколко месеца са продължили репетициите за концерта-спектакъл “Урок по безсмъртие”, който ще бъде представен от средно училище “Васил Левски” в град Брезник, съобщи за Zapadno.com директорът на учебното заведение Лина Симеонова.

Концертът-спектакъл ще бъде представен на 19 февруари на сцената в големия на народно читалище “Просвещение-1870”. Участие в него ще вземат около 60 ученици от училището, които ще влязат в различни роли. За събитието бяха подготвени и раздадени на официални гости покани, изработени от дърво. “Освен специалните покани ние се надяваме да присъстват всички, които искат да видят това. Залата е достатъчно голяма. Всеки, който има желание да присъства на спектакъла е добре дошъл. Вратите са широко отворени”, поясни директорът на училището в Брезник Лина Симеонова.

Събитието ще бъде съпътствано от шествие, което ще стартира в 10 часа от училището и ще продължи до паметника на Васил Левски в града. С тези мероприятия на 19 февруари учебното заведение ще чества патронния си празник и 150 години от гибелта на своя патрон.

Виж също...

Loading...