Аплодисменти за детската сурвакарска група на Ноевци, която впечатли големи футболисти – ВИДЕО

Детската сурвакарска група на брезнишкото село Ноевци обра овациите в полувремето на мача между “Черногорец” и “Балкан” (Банище), предаде репортер на Zapadno.com.

В неделя малките сурвакари на Ноевци станаха част от мача между двата отбора, които се състезават в първенството на Лига Перник. Тяхното участие беше изненадата от домакините от “Черногорец” за гостуващия отбор, публиката и специалните гости Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мишо Александров. Големите имена в родния футбол бяха пристигнали на стадиона в селото, за да проследят отложения от 2022 година мач. Още с пристигането си Бербатов и Петров бяха наобиколени от фенове и камери. Прочетете още по темата в публикацията: Детската сурвакарска група на Ноевци изненада Д. Бербатов и Ст. Петров на мач – СНИМКИ.

Децата-сурвакари на селото пристигнаха на терена на полувремето, когато футболистите се оттеглиха за кратка почивка. На няколко места на стадиона сурвакарската група изпълни ритуален танц под звуците на два тъпана. Едно от тези места беше пространството пред трибуните, където зрители аплодираха малките пазители на традицията. Снимки за спомени с детската сурвакарска група си направиха Димитър Бербатов и Стилиян Петров, които слязоха от трибуните на терена.

Вижте във видеото на Zapadno.com как детската сурвакарска група на Ноевци обиколи стадиона в селото:

Виж също...

Loading...