Детската сурвакарска група на Ноевци изненада Д. Бербатов и Ст. Петров на мач – СНИМКИ

Детската сурвакарска група на Ноевци изненада големи имена във футбола на стадиона в брезнишкото село, предаде репортер на Zapadno.com.

Бурният вятър в неделния ден не отказа множество почитатели на футбола да присъстват на стадиона, за да наблюдават мач между отборите на “Черногорец” (Ноевци) и “Балкан” (Банище). Мачът е отложен от миналата година и е част от първенството на Лига Перник.

За футболния двубой пристигна и големият български футболист Стилиян Петров. Преди мача той посети играчите на двата отбора в съблекалните, където им пожела успех. Да наблюдава мача пристигна и Димитър Бербатов, който с идването си даде автографи и си направи снимки с част от гостите. По време на срещата бившите национали дадоха интервюта за Sportal.bg, БНТ, пернишкия телевизионен канал “Струма” и Zapadno.com. За мача беше пристигнал и друго голямо име в родния футбол – Мишо Александров.

На полувремето детската сурвакарска група на Ноевци излезе на терена и изигра сурвакарски танц. Зрителите на трибуните, сред които бяха Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мишо Александров, аплодираха децата. Бербатов и Петров дори си направиха снимки за спомен с детската сурвакарска група. С тази изненада домакините от “Черногорец” показаха, че чрез звъна на чановете и страшните маски ще прогонят злото от българския футбол.

Разгледайте снимки от атмосферата на мача между “Черногорец” и “Балкан”:

Виж също...

Loading...