Димитър Бербатов на стадиона в село Ноевци: Промяната в българския футбол ще се случи

Бившият национал Димитър Бербатов раздаде множесто автографи и си направи снимки за спомен с фенове на стадиона в брезнишкото село Ноевци. По-рано днес той наблюдава мача между отборите на “Черногорец” (Ноевци) и “Балкан” (Банище), предаде репортер на Zapadno.com.

Димитър Бербатов даде и интервю за Sportal.bg, БНТ, канал “Струма” и Zapadno.com. Футболистът отговори на журналистически въпроси, свързани с Лига Перник и Лига Монтана, битката му за промяна в българския футбол и други теми.

Това е трето официално посещение на Бербатов в Ноевци, след като миналата година събра част от футболната общност на региона в читалището и изгледа първия мач в Лига Перник. На въпрос на Zapadno.com какво вижда в лигата при поредното си посещение в Ноевци, той отговори: “Първо и най-важното е, че има стройна организация кое и как трябва да се случва. Знае кой за какво отговаря. Знае се кой какво ръководи. Никой не се бърка в работата на другия. Има си една стройна структура. Ние неопитният екип сме създали и се ръководи, както трябва. Оттам нататък вече всеки знаейки своята роля в това какво трябва да изпълнява, го прави и нещата се случват плавно и както трябва. И разбира се финалният продукт е на терена, където най-важното е хората да се забавляват играейки и правейки това, което обичат”, каза Димитър Бербаров. Промяната в българския футбол ще се случи, убеден е Бербатов.

Виж също...

Loading...