Брезничанката доктор Радостина Костова е номинирана за наградите „Логопед на годината“, за които може да се гласува до 5 март

Доктор Радостина Костова от Брезник, която е логопедът на логопедичен център “Брезина” в Перник, е номинирана за наградите “Логопед на годината” ‘2023, научи Zapadno.com.

Доктор Костова е номинирана в категорията за индивидуални награди от регион София област. Гласуването за нея се извършва онлайн на линк, който може да откриете като натиснете тук. До 21 часа на 5 март 2023 година ще продължи гласуването. Всяко пълнолетно лице има право да гласува само веднъж.

Целта на наградите е да подчертаят необходимостта от постоянно проследяване на езиково-говорното развитие на децата и грижата за пациентите от всички възрасти, включително терапията и възстановяването на клинично значимите пациенти, поясняват от платформата „Логопедия.БГ“, която е организатор на признанията.

Преди 2 години доктор Радостина Костова заедно с нейна приятелка основаха логопедичен център в град Перник. Прочетете още по темата в публикацията: Местен бизнес: Брезничанка и нейна приятелка отварят логопедичен център, който стартира със седмица с безплатни услуги.

Снимка: Радостина Костова

Виж също...

Loading...