Как футболните клубове “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън), “Черногорец” (Ноевци) и “Балкан” (Банище) стартираха полусезона

Футболните клубове “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън), “Черногорец” (Ноевци) и “Балкан” (Банище) са стартирали с участието си в новия полусезон, научи Zapadno.com.

В неделния ден мачове са изиграли отборите на “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън) и “Черногорец” (Ноевци). Първите два отбора – “Чорни” и “Ерма” се състезават в “А” Областна футболна група – Перник, а “Черногорец” играе в Лига Перник.

Футболен клуб “Чорни” (Брезник) се е изправил срещу отбора на “Металург” (Перник). Мачът е завършил с резултат 0 : 2 в полза на “Металург”. Футболен клуб “Ерма” (Трън) е гостувал на “Енергетик” (Перник), като срещата между двата отбора е завършила с резултат 4 : 1 в полза на пернишкия тим.

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) е играл срещу отбора на “Партизан” (Ярджиловци). Срещата между двата клуба е завършила с резултат 0 : 0. В Лига Перник играе и “Балкан” (Банище), на който в първия мач за полусезона му е присъдена служебна победа срещу “Легия” (Рударци).

Виж също...

Loading...