В четвъртък ще има слаби валежи от дъжд в западните и централните райони на страната, по планините ще духат засилени ветрове със скорости до 50 километра в час

В четвъртък в следобедните часове ще има слаби дъждове в западните и централни части от страната, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Сутринта температурите в страната ще бъдат от плюс 9 до плюс 4 градуса, по Черноморието до 7 – 9 градуса. Предиобед облаците ще бъдат разкъсани, повече над западните райони. Следобед етажна облачност ще достигне и до Черноморското ни крайбрежие. През нощта, срещу петък, ще превали по поречието на Дунав.

Вятърът ще бъде слаб от запад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат свежи до засилени ветрове от запад със скорости до 50 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 15 до 20 градуса, в района на Русе до 22 градуса, по Черноморското крайбрежие до 19 – 21 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...