За тъсещите работа: Във филиала на “Бюро по труда” в Брезник работодател, който търси служители, ще презентира дейността си

Работодател, който търси служители, ще презентира дейността на фирмата си във филиала на “Бюро по труда” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

На 23 март от 10 часа фирма „Мастер – Пластик” ще покаже какво представлява работата във фирмата, условията на труд и възнаграждението, което се предлага. Фирмата е позиционирана в София, но част от работниците, които работят в нея са от Брезник. За работещите е подсигурен транспорт. Дейността на „Мастер – Пластик” е свързана с производство, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени и вентилируеми фасади, еталбонд, стъклени врати и витрини, душ кабини, парапети, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати, поясниха за Zapadno.com от фирмата.

Презентацията ще се проведе в зала във филиала на “Бюро по труда” в Брезник. На нея могат да присъстват безработни лица или работещи, които са решили да сменят работата си, казаха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

Виж също...

Loading...