До неактивните лица в Трън: В петък от 13 часа служители на “Бюро по труда” излизат на площада, за да представят работни места, обучения и други възможности на пазара на труда

Информационната среща за неактивните лица в град Трън ще стартира в 13:00 часа на 24 март. Срещата е част от националната информационна кампания, която се провежда по линия на проекта “Започвам работа”, съобщи за Zapadno.com директорът на дирекция “Бюро по труда”-Перник Росен Симеонов.

В този ден всички, които не работят и не се обучават могат да посетят площад „Владо Тричков“, където служители на дирекция „Бюро по труда”-Перник ще ги запознаят с актуалните работни позиции в област Перник, както и с възможностите за обучение по професия или за придобиване на ключови умения. На прага на стартиращите пролетно-летни сезонни дейности в туризма, строителството, селското стопанство и така нататък, те ще бъдат информирани как да се включат в краткосрочна или сезонна работа. Това добави директорът на “Бюро по труда”-Перник Росен Симеонов.

На всички включили се в проекта ще се предоставя информация и за предлаганите от Агенцията по заетостта услуги за насърчаване на мобилността при търсене и започване на работа, стимулиране на предприемачеството и много други.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...