Логопедичен център “Брезина” ще провежда безплатни консултации за деца и възрастни до края на 2023 година

Логопедният център “Брезина” на брезничанката доктор Радостина Костова ще провежда безплатни консултации до края на 2023 година. Това съобщи самата тя за читателите на Zapadno.com.

За втора година логопедичният център, който се намира зад пункта за тото в пернишкия квартал “Монте Карло”, се включва в кампанията “Логопед с добро сърце” на Логопедия.БГ. Консултациите се провеждат от 2 месеца в логопедичния център и трябваше да продължат до края на месец март. Добрата новина е, че безплатните консултации ще продължат и след март. “Решихме безплатните консултации да не спират. Въпреки че бяхме заложили, че ще бъдат до края на март месец, всъщност консултациите ще продължат и в бъдеще. До края на годината логопедичен център “Брезина” ще предлага безплатни логопедични консултации за всеки, който има нужда. Решихме да направим подобна социална инициатива, с която наистина да помогнем на повече хора”, сподели доктор Радостина Костова.

Чрез консултациите хората ще могат да научат с какво се занимава този вид специалисти. “Логопедът е един от специалистите, който се занимава с детското развитие. Това е специалист, който може да им даде насоки как по правилния начин да отглеждат детето си, така че в бъдеще да няма проблеми в неговото развитие”, добави доктор Костова.

Миналата година в град Брезник се проведоха безплатни консултации по линия на кампанията “Логопед с добро сърце”.

Виж също...

Loading...