Във вторник атрономическата и метеорологичната пролет са в активно действие, ще се задържи топло за сезона с температури до 19 градуса

Във вторник астрономическата и метеорологичната пролет ще бъдат в активно действие. От запад ще има облаци, а през нощта в някои райони на страната ще има валежи, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Сутринта температурите в страната ще бъдат от плюс 9 до плюс 6 градуса, по Черноморието до 10 градуса. Във вторник астрономическата и метеорологичната пролет ще бъдат в активно действие. Ще се задържи топло за сезона със значителна облачност и превалявания в северните и западни райони. През нощта, срещу сряда, в Югозападна България ще прегърми.

Вятърът ще бъде слаб от североизток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат до умерени ветрове от запад-югозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 14 до 19 градуса, по Черноморското крайбрежие от 14 до 16 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...