До 62 милиона лева за маркировка и пътни знаци по държавните пътища в област Перник и още 3 региона на страната

До 16 666 666 лева и 67 стотинки без включен ДДС или 20 000 000 лева с ДДС е прогнозната стойност на обществена поръчка за производство и доставка на пътни знаци за републиканските пътища в областите Перник, София, Кюстендил и Благоевград, научи Zapadno.com.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности, които са свързани с производство, доставка и монтаж на пътни знаци с постоянни и променливи размери за вертикална сигнализация и други средства за сигнализиране на републиканските пътища, отговарящи на изискванията на „Технически изисквания при изпълнение на пътни знаци и указателни табели от светлоотразителни материали” на Агенция „Пътна инфраструктура” от 2010 година.

Пътната агенция е обявила и друга обществена поръчка, която е за полагане на хоризонтална маркировка на републиканските пътища в областите Перник, София, Кюстендил и Благоевград. Прогнозната стойност е 35 000 000 лева без включен ДДС или 42 000 000 лева с ДДС. Сред дейностите, които ще трябва да се извършат е доставка и влагане на необходимите и съответстващи на техническите спецификации маркировъчни материали и/или продукти за пътна маркировка като акрилатна боя, студен спрей пластик и други.

Дейностите по двете обществени поръчки ще трябва да се извършват в продължение на 48 месеца или 4 години.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...