Във вторник, 28 март, времето ще е хладно и ветровито с превалявания в Западна и в Източна България, по планините ще вали мокър сняг

Във вторник времето ще е хладно и ветровито. Следобед ще превалява в Западна и в Източна България, а по планините ще превали мокър сняг, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от плюс 2 до плюс 8 градуса, в северозападните райони и в Добруджа от минус 1 до плюс 1 градус. През деня ще бъде ветровито и хладно, с разкъсана облачност, значителна над западните и източните райони. Следобед ще превали в Западна България и в Добруджа.

Вятърът ще бъде засилен от северозапад със скорости до 60 километра в час. По високите части на планините ще духат силни ветрове от северозапад със скорости до 80 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 6 до 12 градуса, по Черноморското крайбрежие от 9 до 13 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...