Нови работни места: Фирма в Брезник ще плаща 1 800 лева за монтажници, 12 сметосъбирачи се търсят за града, а работодател в Трън има свободно място за шофьор

Общо 359 са свободните работни места, които са обявени на трудовата борса в област Перник. 18 от обявените позиции са от работодатели в градовете Брезник и Трън, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

17 са обявените свободни места от двама работодатели в град Брезник. 12 от позициите са за сметосъбирачи, които трябва да са със завършено основно или средно образование, а заплащането на човек ще е 780 лева. Другият работодател в града е обявил 5 позиции за монтажници на метални конструкции, като за всеки служител ще се плащат по 1 800 лева. Кандидатите трябва да са със завършено основно образование.

За района на град Трън в “Бюро по труда” е обявена една свободна позиция, която е за шофьор на тежкотоварен автомобил. Изискването е кандидатите да са със завършено основно или средно образование, а заплащането ще е по договаряне с работодателя.

Подробности за тези и други свободни работни места в област Перник могат да се научат във филиалите на “Бюро по труда” в градовете Брезник и Трън или в дирекцията в Перник.

Виж също...

Loading...