В края на изборния ден в Брезнишко и Трънско гласуваха общо 3 400 избиратели или над 40 % от имащите право на глас в двете общини

3 400 избиратели са гласували към 20 часа в общините Брезник и Трън. Това става ясно от информация, която секретарите на общинските администрация на Брезник и Трън Иванна Венева и Станислава Алексиева съобщиха за Zapadno.com.

На проведените днес парламентарни избори в община Брезник имат право да гласуват общо 4 990 жители. От тях правото си на вот са упражнили 2 089 избиратели или 41,9 % от имащите право да гласуват.

В община Трън право да гласуват имат 3 230 жители. От тях правото си да гласуват са упражнили 1 311  гласоподаватели или 40,59 % от имащите право на глас.

Изборният ден в двете общини е преминал без проблеми в секционните избирателни комисии. Няма секционни избирателни комисии, които да са продължили работа след края на изборния ден.

Окончателните резултати от гласуването в секционните избирателни комисии предстои да бъдат съобщени от Централната избирателна комисия.

Виж също...

Loading...