В Трън за Великден: Рисувани яйца, домашни сладкиши, оригинални украшения, сладка от Ждрелото от други на великденски базар

Великденски базар ще се проведе на Велики четвъртък (13 април) в центъра на град Трън. Базарът ще се състои пред сцената на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” и ще отвори врати в 11:00 часа, предаде репортер на Zapadno.com.

На щандове ще бъдат изложени ръчно изработени украси и оригинални тениски с трънски думи от Борислава Цонева, мъфини, торти и други сладкарски изделия от Евгения Георгиева, рисувани великденски яйца, декорирани буркани и сладки от Даниела Динева, както и домашни сладка от сладкотека “Ждрелото” на Виолета Тренкова. До момента тези участници са потвърдили своето участие във великденския базар, поясниха за Zapadno.com от читалището в Трън.

Очаква се потвърждение от детска градина “Ален мак”, Център за обществена подкрепа “Дъга”, Център за социална рехабилитация и интеграция и още няколко участници. Заявки за участие се приемат на телефонен номер 0876 25 51 11.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...