Утрото в четвъртък е хладно с температури от -4 до 6 градуса, през деня ще има разкъсана облачност, значителна над западните и над източните райони

В четвъртък ще превалява главно в западните райони, постепенно дъждовете ще спират и дневните температури ще достигат 8 – 14 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от плюс 6 до плюс 1 градус, в Добруджа и в западните полета отрицателни до -2, – 4 градуса. През деня ще има разкъсана облачност, значителна над западните и над източните райони, със слаби дъждове, главно в Западна България. В населените места ще бъдат от дъжд, в планините, над 2200 метра от мокър сняг. През нощта, срещу петък ще бъде облачно със слаби валежи в Рила и в Пирин.

Вятърът ще бъде слаб от запад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от запад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 8 до 13 градуса, в южните райони и по Черноморското крайбрежие до 12 градуса, в района на Сандански до 14 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...