Брезничанката В. Стоянова изработва арт подаръци, към които влага персонално внимание, за да създаде различен продукт

Брезничанката Валентина Стоянова изработва бутикови подаръци, в които преобладава природата чрез цветя и форми на дървета, предаде репортер на Zapadno.com.

Валентина Стоянова е от град Брезник, но понастоящем живее в София. От 6 години работи в магазин за цветя. Семейна е и има дъщеря на 10 години. “Моментите, в които не съм в магазина за цветя и не изработвам арт подаръци, съм със семейството си”, каза тя.

Брезничанката се занимава с изработването на ръчно изработени подаръци от няколко месеца. Трудно е изработването на бутикови подаръци, споделя Валентина Стоянова. “В момента на пазара много бързо се налагат такъв тип подаръци. Съчетания от различни елементи, които комбинираш и създаваш различен продукт. За да стане красиво се изисква персонално внимание към всеки един модел”, отбеляза брезничанката.

Всички модели, които изработва се харесват еднакво от клиентите. Визията на подаръците зависи от повода, за който се търсят. “Поводи за подарък има всеки ден. Всеки ден е празник за някого! Но по празници интересът на хората е по-засилен, защото всеки търси най-красивият подарък, за да зарадва своите близки”, каза още Валентина Стоянова.

Нейните произведения могат да се видят във Фейсбук страницата “Handmade by V&Art“, личния и профил в социалната мрежа и в Брезник в магазина за дрехи втора употреба на улица “Андрей Михайлов” № 74 (бившата книжарница).

Разгледайте малка част от подаръците, които са изработени от Валентина Стоянова:

Снимки: Handmade by V&Art

Виж също...

Loading...