Вестник “Грош”, който е за малки обяви от област Перник, навърши 20 години от излизането на първия си брой

На 12 април 2023 година се навършват 20 години от излизането на първия брой на вестник “Грош”, който е за малки обяви от област Перник, видя Zapadno.com.

Седмичникът излиза всяка събота с малки изключения покрай големи празнични дни. За изминалите 20 години вестникът има издадени 1 015 издания. Малките обяви са предимно от Перник, но има и такива от Брезник, Трън, Радомир и други райони в областта.

Редактор на вестника е Митко Иванов, който в края на 80-те години на миналия век е бил преподавател в бившия строителен техникум в град Трън. Винаги с усмивка той посреща читатели и клиенти в своя офис или на случайни срещи по улицата. “Насрочваме големия празник за юбилея ни за след 5 години. Тогава българите ще сме милионери в евро или милиардери в рубли. Всички сте поканени!”, пише в празнично каре във вестник “Грош”.

За 20-годишнината на “Грош” информационният сайт Zapadno.com пожелава вестникът за малки обяви от област Перник да продължава да излиза от печат и след още 20, 40, 60 години и така, докато хората в региона имат нужда от такъв седмичник. Честит рожден ден, вестник “Грош”!

Виж също...

Loading...