В двора на училището в Брезник отново ще се провеждат тренировки по тенис на корт за всякакви възрасти

Тренировки по тенис на корт отново ще се провеждат в двора на средно училище “Васил Левски” в град Брезник. В момента се набират желаещи да тренират и предстои да се изготви график за провеждането им, съобщиха за Zapadno.com от школа “Кукушеви”.

Тренировките са насочени към деца и ученици, но могат да се включват и възрастни. “Няма ограничение във възрастта. Ще има нова група за начинаещи. Освен това ще продължим с една група, която е съставена от няколко деца и играят отпреди. Групите ще бъдат съставени от двама до четирима души, за да бъде качествено заниманието. Няма да са големи групите. Ще има възможност и за индивидуални тренировки”, поясни за Zapadno.com треньорът Асен Кукушев.

Скоро предстои да бъде изготвен график за тренировките, които вероятно ще бъдат разпределени в делничен и почивен ден от седмицата. Записването за тренировките е на телефон 0888 747 051.

Тренировките по тенис на корт в Брезник стартираха през лятото на 2021 година. Треньорът Асен Кукушев, който е част от школа “Кукушеви”, е с дългогодишен опит. През есента на 2021 година заедно със съпругата му Боряна Балабанова-Кукушева издадоха книгата “История на леката атлетика в Перник”, в която пише за Спортния интернат в Брезник и брезничанин, който е участвал в първите балкански игри по лека атлетика.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...