Областният управител на област Перник: Възкресението Христово да ни подскаже как да бъдем по-добри, по-толерантни и разбиращи другите

Областният управител на област Перник Людмил Веселинов отправи приветствие към жителите на региона по случай Великден, съобщиха от Областна администрация-Перник.

С приветствието си губернаторът пожелава Възкресението Христово да подскаже на всички как да бъдат по-добри, по-толерантни и разбиращи другите. Цялото приветствие може да прочетете в редовете по-долу.

Скъпи жители на област Перник,
С най-топли пожелания за здраве, щастие и благополучие, днес ви поздравявам по повод Великден, един от най-големите християнски празници.

Нека този светъл ден бъде символ на вярата, надеждата и любовта в живота на всеки един от нас. Възкресение означава възвръщане към живота. Нека Възкресението Христово ни донесе благодат, нека ни подскаже как да бъдем по-добри, по-толерантни и разбиращи другите.

Желая ви да прекарате този ден с най-близките си хора и да се радвате на взаимната подкрепа и обич. Нека Великденският дух остане с вас през цялата година и ви дава сила и вдъхновение за нови добри дела.

Христос Воскресе!

Людмил Веселинов
Областен управител на област Перник

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...