На 17 април в следобедните часове се очакват валежи с краткотраен характер в цялата страна, по-интензивни в Тракия и централните части от Дунавската равнина

В понеделник ще вали в цялата страна, с по-интензивни валежи в западните и в северните райони, ще захладнее, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури в страната са от плюс 10 до 6 градуса, по Черноморието до 10 – 13 градуса. Денят ще започне с дъждовно време в южните и в източните райони. Следобед валежи с краткотраен характер се очакват в цялата страна, по-интензивни в Тракия и централните части от Дунавската равнина. В южните райони дъждовете ще бъдат придружени от слаби гръмотевични бури, без условия за градушки. Ще захладнее.

Вятърът ще бъде слаб от изток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от югоизток със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 11 до 17 градуса, по Черноморското крайбрежие до 12 – 13 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...