Детската градина на Брезник събира учители и институции на кръглата маса “Да мислим екологично за бъдещето”

Брезнишката детска градина “Брезица” организира кръгла маса, която ще се проведе на 26 април, съобщи за Zapadno.com директорът на детското заведение Емилия Алексова.

Кръглата маса ще бъде предшествена от открит урок в четвърта подготвителна група, която се намира в сградата на средно училище “Васил Левски” в град Брезник. Урокът ще стартира в 9:30 часа и ще е на тема “Да опазим природата”. В 11:00 часа ще бъде дадено началото на кръглата маса, която ще е под надслов “Да мислим екологично за бъдещето”. Форумът ще се проведе в хотел-ресторант “Бърдото”, а входът ще е с покани.

По време на кръглата маса ще се проведе благотворителен базар със сувенири, изработени от родители, деца и учители към детската градина. Средствата от продажбата им ще бъдат за подпомагане операция на малката Мартина Иванова от Перник. Тя е родена преждевременно и вследствие на това получава кръвоизлив в мозъка, който нарушава двигателните функции.

На форума са поканени директори и учители на училища, детски градини и други институции в област Перник, които работят с деца и младежи. Освен тях се очаква да присъстват представители на Регионално управление на образованието-Перник, местната власт в Брезник и други институции. В поканите е записано посланието към всички участници.

Виж също...

Loading...