Благотворителен базар на кръглата маса в Брезник събра близо 400 лева за подпомагане лечението на 4-годишно дете от Ямбол

387 лева е събраната сума от благотворителния базар, който детска градина “Брезица” организира по-рано днес, предаде репортер на Zapadno.com.

Базарът се проведе по време на кръглата маса “Да мислим екологично за бъдещето”, която детската градина на Брезник организира в хотел-ресторант “Бърдото”. Форумът събра десетки учители, родители, директори на детски градини и училища, както и представители на други институции и фирми от област Перник. Прочетете още по темата в публикацията: Деца от детската градина на Брезник удивиха родители, учители, директори и представители на институции – ВИДЕО+СНИМКИ.

На входа на ресторанта бяха изложени ръчно изработени от деца, учители и родители сувенири. Средствата от продажбата им се събираха в кутия за дарения. Събраната сума ще бъде преведена на 4-годишния Митко от Ямбол. Той страда от левкимия, а средствата за лечението са непосилни за неговото семейство.

Лична сметка на семейството в ОББ:
BG46 UBBS 8002 1056 0316 40
BIC: UBBSBGSF
ТИТУЛЯР: КАТЯ ИВОВА ИВАНОВА (майка)

Виж също...

Loading...