Уточнение за Общинската служба по земеделие в Трън: Къде точно се намира входът на новия адрес на звеното – СНИМКИ

Общинската служба по земеделие в Трън се намира на нов адрес, но има и важно уточнение за входа на звеното, предаде репортер на Zapadno.com.

Земеделската служба вече се помещава на първия етаж на сградата на улица “Александър Стамболийски“ № 27 в града край границата. Звеното вече дели един покрив с общинското предприятие “Трънска гора” и Център за обществена подкрепа “Дъга”.

Дълги години земеделската служба се намираше в сградата на Районно управление-Трън. За казуса с преместването на Общинска служба по земеделие-Трън читателите на Zapadno.com се запознаха в поредица от публикации през пролетта на тази година. Прочетете още по темата в публикациите: Земеделската служба на Трън ще остане в града, но ще се премести в друга сграда, поради необходимост от ремонт на полицията и Казусът с местенето на Службата по земеделие в Трън е започнал преди няколко години, но предлаганите места се оказали неподходящи.

За Общинската служба по земеделие не се влиза от главния вход на сградата, а от отделен такъв, който се намира встрани, срещу сградата на бившия строителен техникум. Все още на сградата не е поставена постоянна табела за звеното към Областна дирекция “Земеделие”-Перник.

Разгледайте снимки, които показват как да стигнете до входа на Общинската служба по земеделие в Трън:

Виж също...

Loading...