Колективен дух: Спортен клуб “Ороши – Брезник” записа 6 поредни победи на държавно първенство в Пловдив

Спортен клуб “Ороши – Брезник” е показал колективен дух и добро представяне на държавното първенство по карате киокушин за деца до 8 и до 10-годишна възраст в град Пловдив, съобщи треньорът Румен Александров.

Близо 200 деца са се състезавали в две възрастови групи по карате киокушин в Пловдив. Първенството се е провело през почивните дни в спортна зала „Паисий Хилендарски“ към Пловдивския университет.

Спортният клуб от Брезник е взел участие с всичките си 7 състезатели и е започнал по безапелационен начин участието си. Отборът е записал шест поредни победи в първите срещи в различните категори. “Серафим Станкович спечели убедително, като не остави никакъв шанс на противника и втората си среща, но изрази емоция и беше дисквалифициран, точно преди финалните срещи. Цветан Петев спечели сребро, като неговия финал го оставям без коментар. Кирил Александров спечели също сребърен медал, а Мия Малинова бронз. Емилияно Емилов също спечели две срещи и беше на крачка от разпределението на медалите. Поздравления на всички за сърцатата игра и колективния дух!УС”, сподели треньорът на” Ороши – Брезник” Румен Александров.

Снимка: Румен Александров

Виж също...

Loading...