Даренията за библиотеката в Трън продължават: Учреждението получи близо 50 книги от дарител и издателствоа

Десетки дарени книги е получила библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън, съобщават от учреждението.

В края на месец април библиотеката е получила около 30 книги от софийското издателство “Сиела”. Книгите са нови, а сред заглавията са “Двойна следа” от Илия Троянов, “Апокалипсис” от Ориана Фалачи и други. “Благодарим най-сърдечно за благородния жест на издателството и пожелаваме много здраве и много успехи на целия екип”, добавиха от библиотеката в Трън.

Над 20 други книги са дарени от Филип Димитров. Изданията са предимно литература за деца и младежи. “Малкият принц” от Антоан дьо Сент-Екзюпери, “100 най-удивителни чудеса на природата” от Ингрид Кренфийлд и други заглавия са сред дарените книги. “Интересни, любознателни и образователни книжки за деца и юноши. Най-сърдечно благодарим и пожелаваме на Филип Димитров здраве и много успехи”, добавиха от библиотеката.

Освен с дарените заглавия през месец април фондът на библиотеката се е обогатил с 6 закупени книги. Сред новите заглавия са “Животът след смъртта” от доктор Елизабет Кюблер-Рос и “Изкуството да живееш бавно” от Яна Йотова.

Снимки: библиотека към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”

Виж също...

Loading...