Община Брезник напомня: Остават само 3 дни, в които сдруженията на собствениците на многофамилни жилищни сгради могат да кандидатстват за обновяване

Остават само 3 работни дни, в които се приемат заявления от сдруженията на собствениците на многофамилни жилищни сгради в община Брезник за участие в програмата за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд. До 17 часа на 10 май общинската администрация ще приема заявления за участие на сдруженията в тази програма и след този срок вече няма да бъдат приемани заявления, съобщи за Zapadno.com заместник-кметът на община Брезник Мария Добревска.

Това е първият етап за участие в програмата за обновяване на жилищния сграден фонд. “Общината ще провери цялостта на документите, които са подадени. Дали съдържат всички необходими придружаващи документи за кандидатстване. Крайният срок за кандидатстване по тази процедура е 31 май 2023 година. До 10 май може да се кандидатства и Общината трябва да провери документите на сдруженията, защото ако не са пълни документите няма извършено кандидатстване. Затова призоваваме и обръщаме внимание. Информацията е качена на сайта на Общината”, каза заместник-кметът Мария Добревска.

Дните, в които може да се подават заявления са 5, 9 и 10 май, тъй като 8 май (понеделник) е неработен ден. Регистрираните сдружения на собствениците на многофамилни жилищни сгради в община Брезник са 17.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...