Играчите на футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) се окичиха с шампионски медали, вдигнаха купата на Лига Перник, а голмайсторът В. Велинов получи статуетка

В последния кръг на Лига Перник футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) е победил с резултат 4 : 1 отбора на “Буря” (Кошарево), съобщиха от ноевския тим.

Вчера на стадиона в брезнишкото село Ноевци са се изиграли 3 мача от последния XIX кръг на Лига Перник.  Над 200 зрителите около терена са присъствали на футболното събитие. Мачът между футболните клубове “Балкан” (Банище) и “Ботев” (Батановци) е завършил с равенството 3 : 3, а срещата “Калкас” (Перник) – “Партизан” (Ярджиловци) е приключила с крайното 1 : 4.

Медали за първите три отбора в лигата и купата за шампионите са били връчени от един от най-добрите централни защитници от новата история в българския футбол Росен Кирилов. Купата на Лига Перник е връчена на футболен клуб “Черногорец”, който оглави класирането в турнира. Футболистът от отбора Валентин Велинов е получил уникална статуетка за най-добър голмайстор с отбелязани 29 точни попадения по време на мачовете.

Снимка: футболен клуб “Черногоре” (Ноевци)

Виж също...

Loading...