Облачно и дъждовно започва денят, следобед в Източна България облаците ще намаляват, а в югозападните райони валежите ще продължават

Във вторник времето ще е дъждовно, по-интензивни и продължителни валежи ще има в югозападните райони, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури са от плюс 12 до 6 градуса, по Черноморието 9 – 10 градуса. Предиобед ще се задържи облачно и дъждовно над цялата страна. Следобед в Източна България облаците ще намаляват. В югозападните райони валежите ще продължават. В района на Сандански и в Горнотракийската низина има условия за слаби градушки.

Вятърът ще бъде слаб от изток със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени до свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 18 до 24 градуса, по Черноморието 15 – 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...