Отборите на “Буря” (Кошарево) и “Черногорец” (Ноевци) играят четвъртфинали за Купа Перник, големият финал ще е на 10 юни

През почивните дни ще се изиграят първите мачове от четвъртфиналите за Купа Перник на Лига Перник. След финалния кръг на лигата бе изтеглен жребий за купата, съобщиха от първенството.

В първата среща от четвъртфиналите един срещу друг ще се изправят футболните клубове “Калкас” (Перник) и “Буря” (Кошарево). Победителят от четвъртфиналите ще играе на полуфинал срещу отбора на “Ботев” (Батановци), който е директно класиран отбор след жребий. Следващите две дати за четвъртфинална среща са 20 и 21 май.

“Партизан” (Ярджиловци) и “Черногорец” (Ноевци) са другите отбори, които ще играят един срещу друг на първа среща от четвъртфиналите. Единият от тези два отбора ще играе на полуфинал срещу футболен клуб “Балкан” (Банище), който е директно класиран след жребий. Следващите две дати за четвъртфинална среща са 20 и 21 май.

Четвъртфиналите и полуфиналите ще се играят в две срещи на разменно гостуване, като директно класираните отбори са гости в първия полуфинал. Победителите от полуфиналните срещи ще играят един срещу друг на финален мач, който е насрочен за 10 юни. При равенство на финала ще се изпълняват дузпи за определяне на победителя, уточняват от Лига Перник.

Преди дни отборите, заели първите три места в класирането на Лига Перник бяха наградени на стадиона в село Ноевци. На трето място е отборът на “Партизан” (Ярджиловци), на второ се нарежда тимът на “Буря” (Кошарево), а първи са “Черногорец” (Ноевци).

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...