Шофирайте внимателно по Трънско! В два участъка на основни отсечки от държавните пътища ремонтират асфалтовата настилка

Частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка се извършват в отсечки по второкласен път 63 и третокласен път 6372, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Движението по второкласен път 63 в отсечката Брезник – Трън в участъка от разклона за село Мракетинци до село Филиповци се осъществява с повишено внимание поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Водачите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Ремонтните дейности обхващат участък с обща дължина 2 километра и 500 метра, а крайният срок за приключването им и въведеното ограничение е до 17 май.

Движението по третокласен път 6372 в отсечката Костуринци – Стайчовци в участък с обща дължина 4 километра се осъществява с повишено внимание поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в района. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Крайният срок за приключване на ремонтните дейности и ограничението е до 15 май.

През последните няколко седмици частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка бяха извършени и в други участъци от пътища в Брезнишко и Трънско, които са част от републиканската пътна мрежа. Част от асфалтовата настилка беше ремонтирана в участъци по второкласен път 63 в отсечката местността “Букова глава” – Брезник и по третокласен път 811 в отсечката Брезник – Велковци.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...