Директорът на училището в Брезник Л. Симеонова и преподавателят А. Иванова с награди от конкурса “Учител на годината” ‘2023 – СНИМКИ

Директорът на средно училище “Васил Левски” в град Брезник Лина Симеонова и преподавателят по английски език Ася Иванова в същото учебно заведение са наградени от XXVI национален конкурс “Учител на годината” ‘2023, съобщи за Zapadno.com учителят Савка Борисова.

Вчера в „София Хотел Балкан“ се състоя церемонията по награждаване на номинираните в конкурса “Учител на годината”, организиран от Синдиката на българските учители. Тази година в заключителния етап на конкурса бяха номинирани рекорден брой учители – 136 учители. Те бяха номинирани в десетте направления: Предучилищно възпитание и подготовка; Начално образование; Хуманитарно; Природо-математическо; Изкуства и спорт; Професионално образование; Директори и помощник-директори; Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; Млади учители; Учители наставници, поясниха от Синдиката на българските учители.

В направлението за директори и помощник-директор с награда е удостоен директорът на средно училище “Васил Левски” в Брезник Лина Симеонова. В хуманитарното направление представител на брезнишката гимназия и носител на специалната награда на председателя на Синдиката на българските учители е Ася Иванова, която е преподавател по английски език в училището на Брезник.

Разгледайте снимки от награждаването на Лина Симеонова и Ася Иванова:

Снимки: Савка Борисова

Виж също...

Loading...