Отборите на “Черногорец” (Ноевци) и “Буря” (Кошарево) победиха в първите срещи от четвъртфиналите за Купа Перник

Футболните клубове “Черногорец” (Ноевци) и “Буря” (Кошарево) са победители в първите срещи от четвъртфиналите за Купа Перник, съобщи Красимир Александров.

През изминалите почивни дни са се провели първите мачове от кръга за спечелването на Купа Перник на Лига Перник. В неделя от 15:30 часа на стадиона в брезнишкото село Ноевци среща в първия мач от четвъртфиналите са си дали отборите на “Калкас” (Перник) и “Буря” (Кошарево). Мачът е завършил с резултат 1 : 5 в полза на клуба от село Кошарево. По един гол за отбора на “Буря” са отбелязали играчите Александър Наков, Ерик Иванов и Кирил Лазаров, а другите два гола са в резултат на автоголове от футболисти на другия клуб.

В неделния ден в друга първа среща от четвъртфиналите на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала” се е играл мач между отборите на “Партизан” (Ярджиловци) и “Черногорец” (Ноевци). Мачът е завършил с резултат 1 : 3 в полза на ноевския отбор. Головете за “Черногорец” са отбелязани от Денис Асенов, Мартин Кирилов и Мирослав Петров.

Виж също...

Loading...