Детската градина на Брезник ще връчи награди “Вярваме в доброто”, онлайн анкета ще определи номинираните личности и събитие

Брезнишката детска градина “Брезица” провежда онлайн анкета, която е към инициативата “Мост към добрината”, предаде репортер на Zapadno.com.

Анкетата ще определи номирани личности и събитие в четири категории за наградите “Вярваме в доброто”. Наградите ще бъдат връчени на традиционния годишен спектакъл на детска градина “Брезица“ на в края на месец май. “Номинациите за “Вярваме в доброто” са начин да докажем на децата и на себе си, че добрината е сред нас, тя вдъхновява, дава смисъл на живота и помага за формиране на националната ни идентичност”, поясняват от детското заведение.

Категориите за номиниране са “Събитие на годината”, “Човешка доброта”, “Гражданска доблест” и “Екошампион”. Към всяка категория са посочени мотиви за номиниране, а отговарящият трябва да назове събитие или личности. Електронната форма към категориите ще бъде достъпна до 21 май и е публикувана на сайта на детската градина в раздела “Мост към добрината“.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...