Председателят на Общински съвет-Брезник И. Тинков предлага на своите колеги да изкажат поздравления на доктор Р. Костова, която спечели наградата “Логопед на годината”

Изказване на поздравления на брезничанката доктор Радостина Костова е предложено да се направи от името на Общински съвет-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Предложението е направено от председателя на Общински съвет-Брезник Иван Тинков и е във връзка със спечелената награда “Логопед на годината”, с която доктор Радостина Костова бе удостоена през месец март тази година. “Основното мото на тези награди е признание за постигнатите успехи в работата и, по постоянното проследяване на езиково-говорното развитие на децата и грижата за пациенти от всички възрасти, включително терапията и възстановяването на клинично значимите пациенти”, пише Иван Тинков в докладната до общинските съветници.

Неговото предложение е Общинският съвет да вземе решение за изказване на поздравления на доктор Радостина Костова, като и пожелава още по-високи професионални успехи в бъдеще. Решението по темата съветниците трябва да вземат на заседание, което е насрочено за 23 май.

През месец март тази година логопедът доктор Радостина Костова оглави първо място в категорията за логопеди за София област за наградите “Логопед на 2023 година” на платформата „Логопедия.БГ“. Доктор Радостина Костова държи логопедичен център “Брезина” в Перник, където неведнъж организира безплатни консултации за деца и възрастни.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...