Безработни и търсещи работа от област Перник могат да говорят директно с работодатели чрез трудова борса на 26 май

Трудова борса организират от дирекция “Бюро по труда”-Перник. Събитието ще се проведе на 26 май от 10 часа в Общински младежи дом-Перник, съобщиха за Zapadno.com от дирекцията.

Към настоящия момент потвърдили участие имат 14 фирми от областите Перник и София от следните браншове: производство на електрически съоръжения, производство на фармацевтични и козметични продукти, производство на изделия от стомана и метал, производство на морско и предпазно оборудване, производство на текстилни изделия, добив и преработка на въглища, търговия, ресторантьорство и обслужване в заведения за хрнене, услуги, отбрана и сигурност.

Всички търсещи работа, включително и нерегистрирани в дирекция “Бюро по труда”-Перник лица, да посетят трудовата борса, където ще имат възможност да се срещнат с представителите на участващите фирми, да получат информация за обявените свободни позиции и ще имат шанс да си намерят подходяща работа.

Дирекцията ще осигури и специален щанд за запознаване с възможностите за работа в чужбина и работните места, заявени в сайта за работа в Европа EURES.

Снимка: дирекция “Бюро по труда”-Перник (архив)

Виж също...

Loading...