Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) се наложи с 3 : 0 срещу “Партизан” (Ярджиловци), а “Буря” (Кошарево) победи с 6 : 5 отбора на “Калкас” в мачове за реванш

Футболните клубове “Буря” (Кошарево) и “Черногорец” (Ноевци) са завършили с победи мачовете от кръга за реванш в четвъртфиналите за Купа Перник, съобщи Красимир Александров.

Мачовете са се изиграли в неделния ден. Футболен клуб “Буря” е победил с 6 : 5 отбора на “Калкас” (Перник) в среща, изиграна на стадион в Ковачевци. Общият резултат в четвъртфиналите е 11 : 6 в полза на “Буря”.

Тимът на “Черногорец” се е наложил с класическото 3 : 0 срещу отбора на “Партизан” (Ярджиловци) по време на мач на стадиона в Ноевци. “Денис Емануилов откри от дузпа, след като бе фаулиран, останал сам срещу вратаря. Втората част Даниел Николов отбеляза , като прехвърли вратаря. Точка на спора сложи Денис Нацков, откраднал една топка от вратаря. Браво момчета”, съобщиха от футболен клуб “Черногорец”. Общият резултат в четвъртфиналите е 6 : 1 в полза на “Черногорец”.

Снимка: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...