Учители от училищата в Ноевци и Брезник, както и детска градина “Брезица” с отличия за активна синдикална дейност – СНИМКИ

Общинският координационен съвет на Синдиката на българските учители в град Брезник награди преподаватели и директора на брезнишката гимназия, съобщиха за Zapadno.com от структурата.

В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност за активна синдикална дейност по предложение на колегите от учебните заведения са наградени Петрана Живкова от основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци, Жулиета Стоянова от детска градина “Брезица” в град Брезник и Снежана Лазарова от средно училище “Васил Левски” в град Брезник.

За класирането им на общинско ниво в конкурса “Учител на годината” ‘2023, награда получиха Ася Иванова и Лина Симеонова. Освен това те са наградени с грамота “Неофит Рилски” от министъра на културата, отбелязаха от Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители в град Брезник.

Разгледайте снимки от награждаването от Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители в град Брезник:

Снимки: Савка Борисова

Виж също...

Loading...