Събор в село Ноевци: Забавни игри за децата, урок по родолюбие, мач на стадиона и музикална програма с оркестър и диджей

Богата програма ще се проведе за традиционния събор в брезнишкото село Ноевци, съобщиха за Zapadno.com от фондация “Бъдеще за Ноевци”.

Съборът ще се проведе на 3 юни (събота). Програмата ще стартира от обяд със забава за деца пред местната пекарна “Калина”. Там ще бъде разпъната шатра, която ще предлага кафе на пясък и ще се разиграват игри с децата. Малките участници ще трябва да изпълняват български песни, танци или стихотворения, които задължително трябва да бъдат патриотични. Децата сами ще избират какви стихотворения да рецитира. Пекарната ще раздава вкусни награди за най-добри изпълнения, поясниха от фондация “Бъдеще за Ноевци”.

По покана на фондацията в село Ноевци ще пристигне “Бащино огнище”. От 14:30 часа на къта за отдих със сурвакар ще се проведе “Урок по родолюбие”, който ще е със състезателен характер. Награди ще бъдат подсигурени от пекарна “Калина” и “Бащино огнище”

В 16:30 часа на стадиона в селото ще стартира футболна среща.

От 18 часа ще бъде дадено началото на музикална програма с изпълнения от оркестър “Средец”. В 23 часа празничната програма ще продължи д поздрави в кафе “Малибу” и в компанията на DJ Айвън.

Виж също...

Loading...