За 1 юни в Брезник ще се подаряват детски книжки от най-вкусната царевица на пара и Zapadno.com

Вкусната царевица на пара на Васил Димитров и информационният сайт Zapadno.com със съвместна инициатива в Брезник за Деня на детето.

На 1 юни, когато по целия свят се чества международният ден на детето в центъра на град Брезник ще се проведе празнична програма с клоуна Балончо, безплатни надуваеми атракциони, лакомства и сергии. Програмата ще стартира в 16:30 часа и се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Брезник. Сред търговците ще бъде и Васил Димитров, когото хората в област Перник познават като коминочистач-трепач. Зимно време той почиства комини, а пролет и лято се занимава с другото си аплоа – царевица на пара.

За първи път Васил Димитров се захванал с количката за царевица в град Казанлък. Когато работата с почистването на комините намалява той се е ориентирал към неговото начинание с количката за царевица, за да радва малки и големи. С нея вече обикаля празници и събори в област Перник. Васил Димитров приготвя царевицата с качествени продукти, като основният е на марката “Бондюел”. Към царевицата добавя много щастие и любов, за да бъде още по-вкусен продуктът.

По случай Деня на детето от количката за царевица ще се раздават детски книжки към покупката на две големи чаши с царевица.

В асортимента се предлага царевица на пара за всеки джоб – в малки, средни и големи чаши. Подаръците са ограничени.

Търсете логото на информационния сайт Zapadno.com на количката за царевица, за да откриете най-вкусната царевица на пара и да имате възможността да получите подарък – детска книжка. Количката ще бъде разположена на централния градски площад в Брезник в ранния следобед.

Виж също...

Loading...