Във вторник следобед ще превалява и прегърмява в западните райони, като условия за градушки ще има в северозападните райони

Ще прегърмява в западните райони с условия за градушки в района на Монтана, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 16 до 11 градуса, по Черноморието до 14 – 17 градуса. Сутринта ще бъде предимно слънчево. Предиобед облачността от запад ще се увеличава. Следобед ще превалява и прегърмява в западните райони, като условия за градушки има в северозападните райони. На изток валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде умерен от югоизток със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат слаби до умерени ветрове от югоизток със скорости до 25 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 23 до 28 градуса, в западните високи полета 21 – 22 градуса, а по Черноморието 22 – 24 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...