Футболен клуб “Черногорец” и отборът на “Буря” (Кошарево) са победители в двете полуфинални срещи за Купа Перник

Футболен клуб “Буря” (Кошарево) загуби, а отборът на “Черногорец” (Ноевци) спечели във вторите срещи от полуфинала за Купа Перник, съобщи Красимир Александров.

В неделя на стадиона в брезнишкото село Ноевци футболен клуб “Партизан” (Ярджиловци) е изиграл мач срещу отбора на “Буря” (Кошарево). Футболната среща е завършила с резултат 2 : 1 в ползва на отбора от Ярджиловци. Общият резултат от двете полуфинални срещи между двата тима е 3 : 5.

В същия ден на стадиона местният футболен клуб “Черногорец” е посрещнал отборът на “Балкан” (Банище). Мачът е завършил с резултат 8 : 1 в полза на домакините от “Черногорец”. Общият резултат в полуфинала за Купа Перник между двата отбора е 8 : 1. “Головото шоу откри Денис Емануилов-Моторо с фамозен гол. Хеттрик на Валентин Велинов, два на Даниел Йорданов и два на Васко Василев-Шейната довършиха гостите. Изпуснахме и други положения, чист гол ни бе отменен…., но здраве да е!!!! Следва финал на стадион “Миньор” в събота”, добавиха от футболен клуб” Черногорец” (Ноевци).

Снимка: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...