Д. Дренчев: Предстои учредяване на структура на “Възраждане” в Брезник за следващите избори – редовни или извънредни

Работи се по учредяването на общинска структура на “Възраждане” в Брезник, каза за Zapadno.com народният представител и областен координатор на политическата партия Димо Дренчев.

Наскоро Димо Дренчев посети мероприятие на детската градина в Брезник. Това породи въпроси сред местните, като основният е дали посещението е свързано с учредяване на местна структура на “Възраждане”. Депутатът и областен координатор на партията на Костадин Костадинов обясни, че посещението му е свързано единствено с провелото се мероприятие, но въпреки това се работи по създаването на общинска структура. “Имаме достатъчно симпатизанти в Брезник. Структурата ще бъде направена за следващите избори, когато и да са те. Дали ще бъдат редовните местни избори или предсрочни парламентарни, ние ще бъдем подготвени и със структура в Брезник”, каза Димо Дренчев. Предстои да се уточни дали “Възраждане” ще участва със свои кандидати за общински съветници или кмет на местните избори в Брезник.

На въпрос на какъв етап е създаването на местната структура на “Възраждане” в Брезник, народният представител и областен координатор на партията отговори: “Мога да кажа, че предстои. Сега не искам да казвам, че ще стане до месец, но наистина е много близо. Нашата или нека да кажа моята политика е, когато правим структура, да я правим само с една много твърда ядка, едно много твърдо ядро. И обикновено никога не търсим повече от 10 човека за създаване на структура, защото привличането на голям брой хора активни членове всъщност води в бъдеще до някакви вътрешни напрежения, дисбаланси. И винаги предпочитам, когато имаме структура тя да е съставена от малко на брой, но много лоялни и твърди последователи”, каза още Димо Дренчев.

Политическата партия има амбицията са създаде и местна структура в Трън, но на първи план е учредяването в Брезник.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...