Част от къща в трънското село Долна Мелна се продава за 30 хиляди лева заедно с обзавеждането – ВИДЕО

Пернишката агенция за недвижими имоти “Терра Булгари – Земя на българи” предлага на частни клиенти 2/3 от къща в трънското село Долна Мелна. Имотът се продава заедно с обзавеждането, съобщиха за Zapadno.com от агенцията.

Недвижимият имот се намира в махала “Будиновци” и достъпът до него се осъществява по черен път. Къщата представлява голяма стая, сервизно помещение и коридор и се предлага заедно с 2/18 от имот с площ 3 200 квадратни метра равняващи се на 354 квадратни метра. Входът за къщата е отделен, а партидата за електричество е собствена. Електрическата инсталация е нова – четири квадрата за контактите и квадрат и половина на осветлението. Подовата настилка на стаята е замазка и паркет. Основите са солидни – от камък и бетон, а конструкцията е от дъбови греди 30 на 30 сантиметра. Тоалетната е външна.

Обзавеждането, което се намира в къщата включва: четири легла с нощна лампа; маса дъбова със столове; барче за чаши и телевизор; голям гардероб за дрехи; дървен шкаф за прибори и съдове; огледало с ковано желязо; закачалка за дрехи от ковано желязо; кюмбе (печка) за по-големи дървета.

В имота има кладенец и стопанска постройка. Мястото е подходящ за почивка, сред тишината на природата и от него се открива панорамна гледка. В района има множество водопади, букови и дъбови гори. Къщата е с готови за документи, а за огледи може да се обръщате към Христов на телефон 0899 664 767.

Още 15 снимки на имота и района около него може да видите като натиснете тук.

Вижте близо 5-минутно видео на агенцията за недвижими имот, на което са заснети къщата и дворът:

Снимка: “Терра Булгари – Земя на българи”

Виж също...

Loading...