Препоръка към полицията в Брезник: Да се предприемат повече действия към шепа нарушители, които възмущават гражданите

Анализът за дейността на Районно управление-Брезник при Областна дирекция на МВР-Перник за 2022 година е бил представен пред брезнишките общински съветници. Отчетът е бил приет на заседание на Общинския съвет, което се е провело в края на миналата работна седмица, предаде репортер на Zapadno.com.

Пред общинските съветници са били представени данни за дейността на полицейското управление за миналата година. След представяне на анализа към началника на Районно управление-Брезник главен инспектор Мартин Тодоров са били зададени рутинни въпроси от част от съветниците. Лично председателят на Общинския съвет Иван Тинков е отправил препоръка към ръководителя на полицейското управление за повече действия срещу хора, нарушаващи Наредба № 1 за осигуряване и поддържане на обществения ред, чистотата, организацията и безопасността на движението на територията на община Брезник. “Дадох препоръка за повече действия срещу шепа нарушители, които възмущават гражданството, особено в широките открити пространства и площи като например Градската градина. Чапа се, чупи се – в този ред на мисли. И тези хора са гласоподаватели, но за мен са нарушители. Съжалявам”, каза председателят на Общинския съвет Иван Тинков.

Главен инспектор Мартин Тодоров се отнесъл с разбиране към засегнатите от общинските съветници, с което е показал уважение и към гражданите на община Брезник.

Районно управление- Брезник обслужва територията на град Брезник и 34 села, която е около 404 квадратни километра.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...