Ремонтират две улици в Брезник с ограничение на движението на валяците между 5 и 8 километра в час

До 91 666 лева и 67 стотинки без включен ДДС или 110 000 лева с ДДС е прогнозната стойност за ремонт на части от уличната мрежа в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Предвиждат се ремонт на асфалтовата настилка по улици, тротоарни асфалтови настилки, тротоари с бетонови плочки по улиците “Борова гора” и “Славей” в града. Максималните стойности за дейностите, предвидени за изпълнение, са 40 000 лева с ДДС за улица “Борова гора” и 70 000 лева за улица “Славей”.

Демонтиране на съществуващи бордюри, разваляне на асфалтобетонова настилка, изкоп земни почви за оформяне на тротоари, почистване на оттоци, временна организация на движението и други дейности са предвидени за извършване на ремонта на улиците.

Валяците, с които ще се извършва ремонтът, трябва да се движат бавно с равномерна скорост и с двигателното колело напред, в непосредствена близост до асфалтополагащата машина. Скоростта им не трябва да надвишава 5 километра в час за бандажните валяци и 8 километра в час за пневматичните валяци, става ясно от техническата спецификация на обществената поръчка.

Виж също...

Loading...